El senyor Xavier era un mestre cuiner d?allò més reputat, reconegut i guardonat. Preparava exquisides sopes de calamars, carns a les finíssimes herbes, canapès d?ous ofegats, postres d?escumes de menta i totes les menges més extraordinàries i delicioses que es puguin imaginar. Així doncs, un bon dia...
El senyor Xavier era un mestre cuiner d?allò més reputat, reconegut i guardonat. Preparava exquisides sopes de calamars, carns a les finíssimes herbes, canapès d?ous ofegats, postres d?escumes de menta i totes les menges més extraordinàries i delicioses que es puguin imaginar. Així doncs, un bon dia va sortir del seu restaurant, com moltes altres vegades, disposat a descobrir nous plats. Aquest cop va decidir anar costa avall, cap al Garraf, i en un tres i no res es va plantar a Vilanova i la Geltrú. Tastant d?aquí i tastant d?allà, i d?una manera extraordinària i divertida, va elaborar un plat ben estrany. Al deixar-lo tastar a la gent del poble, es va adonar que tothom el coneixia i li deien XATÓ.
Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.
Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.
Personalització
Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.
Anàlisi
Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.
Marketing
Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.